Zobrazit newsletter v prohlížeči.

Nextis



Nextis.WMS

V uplynulém roce 2019 prošel skladový systém Nextis.WMS řadou změn. Nejzásadnější je finální přechod na OS Android, který mimo technologický skok přináší i řadu novinek do samotného systému, jako například skladovou kartu, zrychlení a zpřehlednění modulů příjmu a výdeje, dvoufázovou inventuru a další.
Nextis.WMS pro Honeywell Doplhin 60s ztrácí od 01/2020 podporu. Lze je i nadále používat, nebudou však dostávat aktualizace ani opravy chyb.

Aplikujeme osvědčený přístup beta testování, tedy každá nová verze, mimo urgentní opravy, stráví několik dní na testování. V případě zájmu o beta přístup, volejte na podporu nebo pište na mobile@nextis.cz. Seznam posledních změn a aktuální verze jsou dostupné zde >>.

Kolik využijete, tolik platíte

Od 01/2020 začíná platit systém „Pay as you go“, tedy kolik využijete, tolik platíte. Na konci každého měsíce se bude vyhodnocovat statistika toho, jak a na kolika zařízeních jste aplikaci použili. Tato zařízení jsou v následujícím měsíci fakturována. Nefakturují se zařízení, která jste v měsíci použili jen minimálně (například pro testování) *.

Nový systém se týká jen Android aplikace. Jak je zmíněno výše, důsledkem ztráty podpory, Nextis.WMS pro Windows Mobile nebude zpoplatněno.

Měsíční poplatek za využité zařízení činí 30 EUR.**

Terminály

Mobilní aplikaci Nextis.WMS lze spustit na jakémkoliv zařízení s Android 5.0 a výše, skenování čárových kódů pak probíhá přes fotoaparát. Doporučujeme však používat specializované zařízení se zabudovaným skenerem.

V současné době je mobilní aplikace Nextis.WMS optimalizována pro zařízení Zebra TC25, konkrétně TC25BJ-10C102A6. Upozorňujeme, že na trhu se objevují 2 verze tohoto zařízení, s horším (šedé boční tlačítko, uváděno jako TC25BJ-10B101A6, KT-TC25BJ-10B101EU nebo Zebra TC25 kit) a lepším (žluté boční tlačítko) skenovacím modulem. Na základě našich zkušeností s oběma doporučujeme zakoupení „žluté“ verze TC25, která má skener s lepší rozlišovací schopností.

Zebra TC25 je vybavena 4.3“ displejem, baterií s kapacitou 3000mAh (při průměrném využití až dva dny provozu aplikace Nextis Mobile WMS), jedním Nano SIM slotem, 2GB RAM, krytím IP65 a Androidem Oreo 8.1. Více o Zebra TC25 najdete zde >>

Zebra TC25 nabízíme včetně USB kabelu a adaptéru za 405 EUR **. Pokud se rozhodnete zakoupit terminál u jiného obchodníka, upozorňujeme na absenci USB kabelu a adaptéru v originálním balení.

Dále pak lze využít našich služeb v případě objednání doplňků (stojany, držáky, přídavné baterie, handlery, headsety, apod.).

Tiskárny čárových kódů

Doporučujeme tiskárnu štítků Citizen CL-S631. Je to kompaktní termotransferová tiskárna s rozlišením 300dpi a rychlostí tisku 100mm/s o maximální šířce 104 mm, doporučována pro jednoduchou údržbu a obsluhu.

Citizen CL-S631 nabízíme za 395 EUR ** (510 EUR ** ve variantě se síťovým modulem), včetně termotransferové pásky. K ceně bude připočten spotřební materiál (etikety), pro které společně s Vámi vybereme vhodné velikosti.

Internet

Pro provoz mobilní aplikace Nextis.WMS je nezbytný přístup k internetu. Do Zebra TC25 lze použít SIM kartu, mobilní internet tedy může posloužit jako dočasné řešení. Nicméně dlouhodobě je zapotřebí zvážit „zasíťování“ skladu. Poskytujeme konzultace ve spolupráci s dodavatelem profesionálních síťových řešení.




* Limit je momentálně 500 požadavků z aplikace na webovou službu (počet provedených úkonů).
** Změna cen vyhrazena. Množstevní sleva je možná.


Zobrazit newsletter v prohlížeči.